Hyra lokal

Hyr en lokal

Det finns mängder av lokaler att hyra för sin fest så hur ska man välja. Först och främst måste du bestämma vilken storlek ni behöver. Gå igenom gästlistan och se hur många potentiella gäster ni kommer att ha. 

När ni vet storlek på festen kan ni börja titta på lokaler. Försök att se bortom hur lokalen ser ut idag. Med dekorationer och fotografier kan ni få vilken lokal som helst att se magisk ut. 

En sak som många glömmer att tänka på vid val av lokal är fotografering. Vem vill inte ha fina bilder från sin fest? Tänk därför på att se till att ljuset i lokalen är bra för fotografering. En duktig fotograf kan arbeta med det mesta men en del förutsättningar är bättre än andra. 

Anlita fotograf

Har ni tänkt anlita en fotograf till er fest?

Ett tips från oss är att involvera fotografen redan i valet av lokal. Eller vid val av belysning om ni redan har en lokal klar. Då kan fotografen se till att ni har de bästa förutsättningarna för att få fina bilder från er fest. Fotografen vet vilka ljusförutsättningar som är bäst för bra bilder. Han eller hon kan hjälpa er hur ni ska placera ut ljuskällor så att det blir en bra balans av en mysig atmosfär och en optimal miljö för fotografering.