Eugén & William Fotografi består av fotograf Johan W Palmborg.

Hans starka relation till fotografi, digital teknik, lyhördhet och engagemang skapar unika bilder. I bildarbetet kombinerar Eugén & William alltid tanke, ljus, fotografi, digital bearbetning, retorik och humor för att skapa vackra bilder med alla förutsättningar för ett förstklassigt resultat som väcker uppmärksamhet.

Johan Palmborg har grafisk kompetens och djup kunskap om digital bildhantering i form av färghantering, retusch, prepress och tryck, vilket även ger optimala bilder både för tryckt media och webb.

Studion ligger bara 50 meter från Linnégatan, mitt i Linnéstaden i Göteborg, i unika lokaler, stilfullt restaurerade för ändamålet. I kvarteren runt omkring finns härliga restauranger, mysiga cafeer och närhet till spårvagnar och bussar.

Galleri Eugén & William ligger i galleritäta Linnétaden i Göteborg med ljusa lokaler mitt i promenadstråket på Kastellgatan 13. Som första galleri i Göteborg ligger allt fokus på fotografi. Ambitionen är att bjuda publiken på intressant fotografisk konst med både svenska och internationella konstnärer från hela världen.

Eftersom galleriet drivs av fotograf: Johan W Palmborg finns en stor entusiasm och ett djupt intresse för fotografisk konst, vilket borgar för en spännande kavalkad av utställningar under de kommande åren.

Share