Johan Palmborg | Flowers n´more — 3/3 – 30/4

Vernissage lördag 3/3 kl 17.00 – 20.00. Utställningen pågår t o m 30/4.

Eugén & William har denna gång glädjen att presentera verk av Fotograf Johan Palmborg, som har en gedigen bakgrund som fotograf och bildskapare.

Johan är utbildad på International Center of Photography i New York. Han har under sin tid i New York arbetat som assistent för bland andra de berömda fotograferna Irving Penn och Albert Watson. Johan arbetar som fotograf både på uppdrag åt reklambyråer & magasin mfl. Vid sidan av sitt kommersiella fotograferande bedrivs alltid en mängd spännande projekt i form av utställningar mm.

Hos E&W visar Johan Palmborg denna gång blommor och växter av olika slag. Känslan för det vackra hos dessa ting har varit drivkraften för att på ett lekfullt och experimentellt manér fånga drömmen och verkligheten inom och utanför dess egen existens. Man kan ana beröringspunkter med såväl 1970-talets neonstarka skivomslag som konstens 1800-talsmålningar.

Välkomna på en oväntad & spännande vernissage hos Eugén & William.

Öppettider:

onsdag-fredag 13.00 – 16.00
lördag 12.00-14.00

Share

About the author

Johan W Palmborg is one half of Eugén & William.

5 Comments. Leave your Comment right now:

 1. by daniel

  Hej, vad spännande det ser ut!
  Jag kan tyvärr inte närvara på vernissagen, men kommer absolut slinka in om jag är i Sverige under utställningsperioden
  Hoppas att allt är bra med er.

  mvh daniel wester
  danielwester.se/blog

  • by Eugén

   Allt (!) är bra med oss. Välkommen!

 2. Pingback: Trevliga norrmän och fotovernissage på E&W! | Negar Zarassi

 3. by Yvonne Falck

  Magnifika konstverk, dina blommor Willam.Tur att jag kom in på Rawpower i lördags o att du berättade o visade dom på din dator Var inne på Elite hotell senare på kvällen o tog mig en ordentlig titt.Trés chic & romantic….Ciao bello – Saludos de Yvonne

  • by johan/william

   tack yvonne, glad att du gillade mina alster. hoppas du investerade i några ex. de säljs i en upplaga om 10 och är signerade och numrerade. kram johan