Om E&W foto

Eugén & William drivs av fotograf Johan W Palmborg.

Johan Palmborg har många års erfarenhet av bildarbete, kreativitet, teknik och estetik med en hög grad av kundnärhet, service och engagemang. Som fd assistent till Irving Penn och Albert Watson samt studier vid International Center of Photography i New York har Johan även en klassisk och bred erfarenhet inom fotografi och fotokonst.

Johans relation till fotografi, digital teknik, lyhördhet och engagemang skapar unika bilder. I bildarbetet kombinerar han alltid tanke, ljus, fotografi, digital bearbetning, retorik och humor för att skapa vackra bilder med alla förutsättningar för ett förstklassigt resultat som väcker uppmärksamhet.

Johan har grafisk kompetens och djup kunskap om digital bildhantering i form av färghantering, retusch, prepress och tryck, vilket även ger optimala bilder både för tryckt media och webb.

Idag har vi för närvarande inget fysiskt galleri utan all försäljning via nätet. Studio för fotografering, event och tillfälliga utställningar finns på Sockerbruket, Röda Sten i Göteborg.

Share